Empresa

La gamma tècnica de productes H2O Coatings es va crear al 2001, i comprèn 3 especialitats: anticorrosió, paviments i segellats. Els productes s'exporten a una vintena de països dins i fora d'Europa. Són materials en fase aquosa que respecten el medi ambient i certificats segons norma ISO 9001, fets que garanteixen la qualitat i el desenvolupament tecnològic de les nostres pintures.

La nostra voluntat d'ésser es basa essencialment en la qualitat dels nostres materials i en dotar-los d'un valor afegit, on el servei esdevé una col•laboració constant. Posem a disposició dels nostres clients un programa complet que comprèn la prescripció dels treballs i el seguiment dels mateixos, creant una relació directe entre fàbrica, distribuïdor i aplicador, amb la finalitat de personalitzar cada projecte.

De la mateixa manera realitzem cursets de formació a les nostres instal•lacions o fora d'elles, per aconseguir quelcom que ens obsessiona, la QUALITAT CONSTANT a totes les seves fases: producte, distribució i aplicació. Amb tota seguretat, aquesta és la característica que ens diferencia de la resta del mercat.